ZUSANNES SEFASTSSON 2 inlägg  är ur min Offentliga Gästbok. Det 3:e kom i förra veckan men det är såååååå GROVT så det släpper jag inte. Tackar mina vägledare & mina skyddsänglar för Zusannes inlägg, de leder mig i riktningen att ÄNTLIGEN få berätta VÅR SANNING i min BLOGG.

Efter Zusanne Sefastsson ONDSKA i min *då Offentliga Gästbok* som ni kan läsa i denna lavendeltext, gå in och lyssna på MUSIKVIDEON som jag lagt in efteråt.

SPIRIT LEAD ME

When all hope is gone and your word is all I´ve got

I´ve landed on my knees this is the cup you have for me

and even when it don´t make sense Im gonna let your SPRIT LEAD


14Zusanne Sefastsson2020-01-17 00:07, GMT +1

Vill bara tillägga att jag återkommer med mer detaljerad information om du inte slutar med det du håller på med.
Jag blir inte förvånad om du kommer på ett sätt att blockera mig.
Det är ett mönster hos dig. Du tänker ut det grövsta förtalet sedan blockar du. Den här gången var det du som startade häxjakten på oss genom att ringa hem till mig och förvränga verkligheten. Jag hoppas verkligen att du inte skickar mail och sms mer till mig. Det är hemska texter om grova förtal och kränkningar.
Zusanne Sefastsson

13Zusanne Sefastsson2020-01-16 23:47, GMT +1

Hej Marie.
Det är så fantastiskt att läsa att du har en normal social sida.
Du skriver vänligt och trevligt. Du använder inga fula ord, du kränker ingen, förtalar ingen.
Dina sms och mail till mig där du använder grova svärord, trots gudstro,!? Du kränker å det grövsta. Förtalar å det grövsta. Alla ni som läser ( och så hela mitt för och efternamn på denna rad) fantastiska blogg skall veta att hon gör allt för att skada andra människor å det grövsta.
Undertecknat Zusanne SefastssonSå här skrapar man igen sina handlingar mot människor man utsätter för stalking, mobbning när de blir påkomna och tillrättavisade. Så har hon/dem alltid gjort bland folk om oss när dem gjort oss något orätt om och om igen - De gör som Zusanne gjort i Gästboksinlägget till mig *MAN VÄNDER DET MOT DE UTSATTA det hon själv nu gjort mot oss står i Gästboksinlägget dvs, som Zuzanne gör mot oss* DET ÄR BARA DE MOBBADE/STALKADE SOM VET VAD JAG PRATAR OM  OCH DESSUTOM detta är riktigt GROVT som hon gjort, STRAFFBART.  det hon skrivit i Gästboksinläggen har hon gjort emot oss för att hon inte har kontrollen över situation då den har blottats av andra människor. VI som blir utsatta av sådana här störda individer, blir antingen till slut likgiltiga, trasiga, ELLER SOM VI I MIN FAMILJ - ÖVERLEVARE OCH ALLTID LIGGA ETT STEG FÖRE och vi har lärt oss räkna ut när nästa påhop UTAN GRUNDER kommer, det blir ett sätt att leva eller så väljer man att ta sitt liv. Återkommer till statistiken om självmord gällande MOBBNING/STALKING. Man har gjort studier på MOBBNING kontra TORTYR det visar sig ha samma effekter på människor som blir utsatta av det och det är skrämmande. Detta är ett komplext ämne, då man inte kan göra något åt det. Jag är emot våld men jag har förstått av våra erfarenheter med mobbningen som övergått till stalking varför människor.....LÖSER det på att...........Man skall inte leka med människors liv.

SÅ HÄR SER STALKING UT. UNDERTECKNAT MED SITT FULLSTÄNDIGA NAMN I GÄSTBOKSINLÄGGEN MEN GLÖM EJ LÄSA LITE AV VAD VI GÅTT OCH GÅR IGENOM SÅ NI FÖRSTÅR VAD VI HAR ATT GÖRA MED. DETTA ÄR EN MKT HEMSK MÄNNISKA OCH RÅKAR MAN UT FÖR DEM SLÄPPER DE ALDRIG TAGET OM DU SÅ FLYTTAR TILL EN ANNAN PLANET. HÄR FINNS INGA SPÄRRAR DÅ HON ÄVEN SATT VÅRA NAMN. JAG KOMMER INTE GE MIG FÖRÄNS DETTA FÅR ETT SLUT. DET SOM GÖRS MOT OSS KOMMER GÖRAS EXAKT TILL BAKA. SOM VI ALDRIG NÅGONSIN FÖRR GJORT. KOM ATT MINNAS ATT DU SLET BORT ALLT JAG PLANTERAT PÅ MAMMAS GRAV, BUSKAR MED MERA, EN ANNAN SYSTER SÅG PÅ. DET KALLAS FÖR SKÄNDNING, JAG BLUNDAR NU, SKAKAR FÖRSIKTIGT MITT HUVUD, FÅR EN SÅDAN ÅNGESTLADDAD KÄNSLA AV ATT NÅGON KAN GÖRA SÅ ÄR OBEGRIPLIG. ALLTSÅ! DIN EGEN MAMMAS GRAV Zusanne Sefastsson DET ÄR SÅ SKRÄMMANDE, LILLA MAMMA.

DETTA NÄTHAT SLÅR INTE BARA TILLBAKA PÅ HENNE UTAN TILL ALLA MED SAMMA NAMN DÅ HON SÅ FINT UNDERTECKNAT MED ATT LÄGGA IN DETTA FRUKTANSVÄRDA I MIN GÄSTBOK. JAG HAR INTE BARA HAFT TVÅ BESÖKARE SEDAN START UTAN ÖVER EN HALV MILJON. VAD SKULLE DU GÖRA OM DETTA HÄNDE DIG? NU VÄNTAR JAG BARA PÅ EN *VISS PERSON* SOM SKA SÄTTA NED SIN FOT SÅ VI SLIPPER BEFATTA OSS MED SÅDANT HÄR NÄTHAT SAMT FÖR EN GÅNG FÖR ALLA LEVA I HARMONI.

Zusanne skriver detta i min Gästbok som jag lagt här nedan, EN GÄSTBOK som var så viktig för mig, som jag nu pga henne tagit bort för att nu kunna undvika bl.a ännu mer förtal / stalking så det är inte JAG som satt in hennes namn utan hon har även undertecknat. Dessa 2 gästboksinlägg lade hon in för ca 1 1/2 månad sedan och det 3 kom häromdagen då jag ändrat godkännandespärren till min mail efter de två första. För mig är det VIKTIGT att visa VAD MYCKET SJUKA MÄNNISKOR KAN GÖRA. Om detta stämde skulle jag ALDRIG PUBLICERA DET. Läs hela mitt blogginlägg så får ni en sammansatt bild. Mobbaren gick och spred ut att jag och denna Amöbo var osams innan mobbaren började mobba den mobbade. Jag förtydligar: NEJ! jag umgicks inte med denna Amöbo, däremot var hon ovän med övriga, jag antar det var något mobbaren fick höra som denna Amöbo intalade henne för att komma undan sitt mobbarbeteende. Jag har så mycket att skriva av mig från min dagbok. Mobbaren:Vilka ÄCKLIGA, KLADDIGA ÖGONFRANSAR DU HAR till den MOBBADE m.m. Förtryckningsteknik, förminskning. Vi var på julmiddag med släkt och vänner, den mobbade var runt 2 år när DU säger, ÅHHH!! VAD KUVAD HON ÄR, för den mobbade satt och åt med kniv och gaffel, inte en smula runt hennes talrik, det vart TYST och jag ville sjunka under bordet. När jag reste mig för att gå ut på toaletten för att gråta, arg på mig själv för jag inte vågade säga ifrån, går jag förbi hen och hens plats, det var mat runt deras tallrikar, på golvet men inte sitter man och kommenterar det, barn är barn. DU har klagat på en annans systers hen, på hens kläder, på allt på denna hen, så jag visste vad jag hade förmodligen hade framför mig, hen var alltid propert klädd, alltid fina stickade tröjor, vad du klankade ned på henne och hen i alla år. Hen vart model, Systemingenjör och mkt snygg och proper. Jag älskar hen otroligt mycket.

ALLA som blir stalkade känner igen detta, de skyr inga medel, NÅR DE DIG INTE FÖR ATT MAN STÄNGT SIN DÖRR BLIR DE SÅ MANISKA OCH DESPERATA SÅ DE TÄNKER INTE RATIONELLT UTAN LÅTER HATET TA ÖVER SÅ GÅR MAN TILL VÄGA SÅ HÄR. Den som får såna här hat inlägg på sina bloggar vet att dessa inlägg inte är sanna, du vet att det är så här SOM I TEXTEN de gjort mot dig/er. Det gäller att *HA IS I MAGEN* NÄR MAN SOM BLOGGARE MÅSTE LÄGGA IN DET HÄR INLÄGGET OM SIG OCH DEN MOBBADE (TAGIT BORT DET GROVA OM DEN MOBBADE SAMT DEN MOBBADES NAMN) NÄR MAN INSER ATT DET ÄR DAGS ATT VÄNDA PÅ STEKEN OCH FÖRSVARA SIG. SEDAN ÄR DET JU SÅ ATT JAG HAR IP-ADRESSEN, JAG SER ALLA SOM BESÖKER MIN BLOGG.


 MÄRK VÄL: JAG UNDERTECKNAR INTE MINA INLÄGG MED MITT FULLSTÄNDIGA NAMN, DET NAMN HON UTELÄMNAT I SIN SMUTSKASTNING OCH FÖRTAL, KRÄNKNINGAR M.M. JAG OFFRAR MIG SJÄLV OCH MITT RYKTE INFÖR ALLA ER FÖR ATT FÅ BERÄTTA VÅR SANNING. ALLA SOM BLIR UTSATTA AV LÖGNER VILL FÖRSVARA SIG, ETT NORMALT BETEENDE MEN VI HAR INTE GJORT DET UTE FÖR ATT VI TRODDE VI SKULLE KUNNA FÅ DETTA ATT FÖRSVINNA MEN NI SKALL VETA ATT DESSA TRE HAR ALDRIG LÄMNAT OSS ELLER DEN MOBBADE IFRED OCH DET VET DEM. ATT HON VÅGAR LÄGGA IN NGT SÅDANT HÄR I MIN GÄSTBOK SOM MÅNGA LÄSER, SOM VILL FÅ HJÄLP MED SIN ENDOMETRIOS, SOM SÖKER TRÖST OCH REDAN MÅR DÅLIGT SKA BEHÖVA DETTA I DERAS REDAN SÅ JOBBIGA TID MED LÄKARE SOM BEHANDLAR DEM EXAKT PÅ DETTA SÄTT. SÅ SOM SAGT: DETTA ÄR ÄNTLIGEN DAGS ATT BERÄTTA TILL SLUT OCH VÅR DRÖM ÄR ATT MAN TILL SLUT SKALL FATTA ATT ALLT ONT HAR EN KONSEKVENS, LIKSOM ALLT GOTT MAN GÖR MOT VARANDRA. VÄL MÖTT!

Dessa två inlägg har nu legat i över en månad i min Gästbok. Jag har medvetet låtit det ske för att ingen tror detta om henne eftersom hon har talets gåva. Det har inte jag, **En syster dotter sade till mig en gång: Mari! Jag har aldrig hört dig vara arg eller varit osams med ngn, då stod även hennes mamma där, en av mina andra systrar. Jag blev nästan lite generad, det finns en orsak till det, jag blir alltid tyst i mina syskons närvaro, säger inte mkt, nu fick jag ett svar för ett par år sedan av en av mina syskon varför, att jag som liten vart alltid undanskuffad och puffad på, slagen om jag ville vara med dem, även sitta tillsammans i soffan, jag frågade henne, bara ibland? Nej Mari, JÄMT, då förstod jag varför jag aldrig som tonåring var med dem, eller i vuxen ålder mer än storhelger, jag började idrotta i många idrotter, pluggade på arenorna och nu förstod jag varför jag aldrig lämnade mammas sida föräns dagen mamma vart sjuk, det var INGET VAL JAG GJODE, utan det valet gjorde två hen till mig. Kommer återkomma till det** Nu vet dem. Dessa Gästboksinlägg är bara till fördel för mig. När den senaste händelsen av alla hände mot den mobbade gick jag till Polisen, erkände att jag ville *************** och berättade ALLT från början till den dagen, för som ni ser är det inte slut ännu, jag antar dessa inlägg är en manipulation då hon vet att det som hände på gymmet mot den mobbade var att träda över gränsen och nu måste hon lösa detta så ingen, INGEN skall tro oss IGEN, samma gamla visa år ut och år in, jag fick stöd av Polisen, med råd, och mkt mer. Jag är inte den enda enligt en annan syster som vill skada. Jag har aldrig gått och förtalat någon av dessa ute bland folk, aldrig gått på hennes ************ någonsin. Efter den senaste händelsen kände jag att nu måste jag hitta en lösning. Efter 21 år måste detta få dem att förstå att de har inte mer spelrum utan konsekvens, ATT FÅ KÄNNA PÅ DET DEN MOBBADE VARIT UTSATT FÖR. Efter mammas död gjordes mkt orätt mot oss, de vet vad. Det återkommer jag till längre fram. Jag ringde, mailade, sms:ade men fick aldrig ngt svar. JAG BLOCKADES. Plötsligt får jag ett stort VYKORT från henne som alla kunde läsa på vägen, brevbäraren som sade att det var inte meningen att läsa det men det gick inte att undgå. Han rådde mig att göra samma sak. ALLT för att skada mig och mitt ryckte. Det hon skrivit i min gästbok är efter vykort jag skickade ÖPPET till hen och hen första gången jag kontaktat dem i hela mitt liv FÖR ATT FÅ ETT SLUT PÅ STALKING, STALKING SOM FRÅN BÖRJAN VAR MOBBNING PÅ DEN MOBBADE I TIDIG ÅLDER.

Så gör en STALKER. Jag har låtit ngn gå igenom detta och bl.a är det ett HOT, det är FÖRTAL, GROV ÄREKRÄNKNING, TRAKASSERIER till allmänheten, SMUTSKASTNING. Hon har även velat skada mig genom att hänga ut mitt namn med ont försåt. Så här har hon hållit på i 21 år, FAST I SKOLA, FÖRÄLDRAR OCH BARN, BARNEN PÅ VÅR GÅRD, även vissa av de barnen jagade hon och tryckte upp dem mot glasdörrsporten när mobbaren gick in och ljög på vissa. Fy fan vad jag fick skämmas när jag bodde där. Jag var i affären och skulle handla, det var godis regn för småbarnen och min dåvarande granne, de kom från Libanon, hade lagt lite i matvagnen där en av barnen satt i och var så glad för godiset då amöbon bara går förbi dem tar i sin hand i vagnen och börjar plocka godis med papper om som de hade plockat upp lite från golvet i affären, JAG FICK EN CHOCK, min granne hälsade inte på länge efter det pga .....Det var så sjukt, vem gör något sådant?? så sjukt och barnen började gråta så klart, de vart ju rädda. FY FAN! Detta skit har vi att göra med. Jag har så mkt i min dagbok. Det hon gör mot andra vänder hon på för då kan ingen bevisa ngt alls för då blir det att ord står mot ord och det kommer hon undan med. efter dessa inlägg i min Gästbok som jag nu var tvungen att ta bort, inser jag en del och kopplar i hop mkt med varför människor i stan backar när de hör vårt efternamn. Dem jag en gång kände, jag hade mkt vänner, undviker mig, kan vara väldigt otrevliga vissa har undrat varför jag gör si eller så och jag fattar ingenting. Jag har gjort allt för en dialog efter mammas bortgång men så som Zusanne skriver i min gästbok är så jag blivit behandlad och hon vet att jag kan inte bevisa ett dugg. Nu inser jag att min blogg även måste bli en blogg som innefattar MOBBNING OCH STALKING OCH NU INSER JAG ATT JAG MÅSTE BÖRJA BERÄTTA. JAG VET ATT FLERA JAG KÄNNER LÄSER MIN BLOGG MINST TVÅ HAR DISKUTERAT HENNES TVÅ INLÄGG FÖR DE VISSTE INGET, SÅ NU ÄR DET DAGS ATT SKRIVA VÅR SANNING. OM JAG VAR EN BRÅKSTAKE SKULLE VI INTE LEVA I ETT MÖRKT HÖRN, VI SKULLE INTE HÅLLA OSS UNDAN SOM VI GJORT FRÅN BÅDE MAMMA OCH RESTEN AV MIN FAMILJ, DEN FAMILJEN SOM ALLA ÄLSKADE I STAN, VI VAR SÅ OMTYCKTA. MAMMA SKÖTTE OM OSS ENSAM SEDAN VI VAR MYCKET SMÅ. HEN flyttade från oss när hen var 15 och NÄR HEN ÅRTIONDEN SENARE FLYTTADE HIT IGEN SÅ GICK DET UTFÖR FÖR VÅR FAMILJ, JAG VAR ALDRIG UTSATT, JAG VAR UTANFÖR OCH EN TILL. JAG VET MYCKET OM DESSA PERSONER.

Så där ser STALKING UT. Det började med mobbning för 21 år sedan av en mobbare som man flyttade på från en annan skola för hen mobbade där också. det är inte hörsägen utan hennes ord direkt till mig i min hall och att mobbaren vaaaaar så duktig för hen hade klarat av allt själv i ett möte/Herregud!

HON SKRIVER I MIN GÄSTBOK MED SITT NAMN OCH ALLT, SÅ DÅ VILL HON VÄL ATT ALLA SKALL VETA VAD HON HETER. NÄR JAG EN GÅNG I TIDEN FICK MAIL, ELLER DEN MOBBADE FICK INLÄGG FRÅN HENNE I SIN BLOGG, FRÅN DENNA FULLBORDADE KVINNA, FICK MIN MAMMA LÄSA DEM, MIN MAMMA SOM KÄNDE HENNE ALLRA MEST SADE: HON PRATAR OM SIG SJÄLV, DET ÄR JU PRECIS SÅ HON/DEM GJORT MOT ER, SVARA INTE MARI, DET BLIR BARA VÄRRE. PRECIS SOM DESSA 2 GÄSTBOKSINLÄGGEN HON SKRIVIT FÖRRA MÅNADEN ÄR SKRIVNA SÅ. JAG HAR LÄRT MIG ATT FÖRSTÅ ATT MED DET VET HON ATT ORD STÅR MOT ORD. JAG HAR LÄST BOKEN *KVINNLIGA PSYKOPATER* DÄR HAR JAG LÄRT MIG MASSOR. DE KAN TILL OCH MED STARTA ETT VÄRLDSKRIG. DET KAN FÖRSTÖRA EN HEL ARBETSGRUPP, SITT ÄKTENSKAP DÄR MAN DRAR IN HEN I STORA PROBLEM SOM KAN LEDA TILL FÖRKASTLIGA SAKER OCH NÄR TÅGET ÄR KÖRT ÄR DET FÖR SENT FÖR HEN OCH HEN VAKNAR UPP OCH SER KONSEKVENSERNA SOM INTE ÄR TILL HENS FÖRDEL.

FÅTT NÅGRA MAIL FRÅN NÅGRA SOM FÖLJER MIN BLOGG, SOM JAG HAR NÄRA KONTAKT MED DÅ JAG HJÄLPT TILL I DERAS ENDOPROBLEMATIK, DET ÄR JU EN DEL. DE UNDRADE VAD DET VAR FÖR EN PSYKOPAT. JAG LOVADE DEM MIN FÖRKLARING MEN BARA 0000.1% AV ALLT, FÖR 21 ÅR AV HÄNDELSER SKULLE TA MINST FEM ÅR ATT BERÄTTA

SORT TACK TILL LASSE OCH: DU HAR SÅ RÄTT.......TACK FÖR DITT STÖD.

I 2 1/2 år gick den mobbade i terapi, först tre gånger i v sedan två gånger i veckan efter ett självmordsförsök sista Julen i gymnasiet efter denna svåra mobbningen då hon inte ville leva längre efter ännu en händelse, Några få vet om det och detaljerna i detta, hon orkade inte mer eftersom det aldrig tog slut. Något vi aldrig velat prata om för den mobbade känner sådan skam. Men nu berättar jag, det är dags nu. DENNA BLOGGEN SKALL JAG NU ÄVEN PRATA OM MOBBNING. DETTA ÄR KONSEKVENSEN AV ER MOBBNING, STALKING I ALLA ÅR. KÄNNER NI IDIOTER ER STOLTA NU. DETTA ÄR VAD NI GJORT MOT EN MÄNNISKA. HADE JAG INTE KOMMIT I SISTA STUND HADE JAG INTE HAFT MIN ÄLSKADE DOTTER IDAG OCH DÅ HADE JAG INTE LÅTIT DEM SOM GJORT HENNE SÅ ILLA LEVT HELLER IDAG. SÅ VÄND PÅ ALLT BARA FÖR ATT SLIPPA TA ANSVAR FÖR VAD NI GJORT OCH VAD NI ÄNNU GÖR.


Det finns så många trasiga, sjuka människor i vårat samhälle. De HOTAR, FÖRTRYCKER, MOBBAR, FÖRTALAR ANDRA FÖR ATT DE INTE HAR NÅGON SJÄL. DE HAR TRASIGA SJÄLAR, DE SJÄLAR SOM BARA KAN VÄXA GENOM ATT MANIPULERA SIN OMGIVNING MED LÖGNER FÖR ATT LIPPA TA SITT ANSVAR. GENOM DESSA STALKERS, SJUKA MÄNNISKOR SOM FÖRSTÖR FÖR ANDRA PGA AVUNDSJUKA KAN GÅ HUR LÅNGT SOM HELST MED SIN STÖRDA SIDA, DE HAR INGA SAMVETSKVAL, INGEN ÅNGEST FÖR DE FÖRSTÅR INTE BÄTTRE. ATT FÅ STOP PÅ DEM ÄR BARA GENOM ATT ÖVERLISTA DEM. MED DE TVÅ SENASTE INLÄGG SOM PERSONEN I FRÅGA Lagt här som Lasse (Polis) mailade mig om att de fanns, som jag kopierat och skickat vidare. Vi har varit utsatta i så många år av dessa människor och vi har varit godis för dessa sjuka människor då vi aldrig sagt ifrån. Jag försökte förhindra att Zusanne skulle ta in mobbaren i den mobbades klass men då baktalade Zusanne mig till Rektorna och sade jag var överbeskyddande, hon baktalade mig mer i skolan bland föräldrar och vissa lärare som sedan slutade. När allt uppdagades fick jag samtal hem både av lärare och föräldrar och dem bad om ursäkt och en stor ursäkt av REKTORN med en bukett vackra rosor, ånger över att hon utsatt den mobbade för allt då hon inte trodde på mig att det inte var en bra ide att sätta mobbaren i den mobbades klass när all sanning kom fram efter all mobbing som även alla barn i klassen kunde intyga i utredningen. Skolan tog tag i mobbningen med utredningen hos kuratorn, det barn som börjat mobbningen mot den mobbade kom inte dit de två första gångerna ( jag vet varför ) mobbar svansen kom båda gångerna, det vill säga de övriga fem flickorna, och den grovt mobbade. De flickorna och den mobbade flickan redde ut allt, flickorna erkände allt men sade att det var HON som ljugit på den mobbade och att de då blivit arga på den mobbade för de trodde på mobbaren, det ledde till att en av flickorna efter ett jullov kom tillbaka till skolan och slog den mobbade för att den som mobbat stannat hemma flera veckor på grund av den som de mobbade. SANNINGEN VAR EN HELT ANNAN, FLICKAN SOM MOBBADE GICK INTE TILL SKOLAN FÖR ATT HON VAR RÄDD ATT EN VISS PERSON SKULLE KOMMA DIT OCH HÄMTA HENNE, hen besökte skolan som överenskommet en gång, frågade den mobbade vart mobbaren var, den mobbade vart jätterädd när hen kom fram och frågade henne vart den mobbade var, men svarade i alla fall att HON VAR HEMMA. När mobbaren kom till slut till kuratorn berättade hon att det var därför hon inte kom till skolan men att hon skyllde på den mobbade, därav fick hon stryk av en i mobbarsvansen. Hos kuratorn sade även flickan som mobbar till den mobbade * Jag älskar ju dig, för vi är ju av samma kött och bloood* den mobbade svarade, vi är inte av samma kött och blod, kommer aldrig att förlåta dig men jag förlåter er andra eftersom ni har blivit så lurade. En viss person åkte till en annan kommun där flickorna befann sig för tillfället under kvällen och lekte hos en av flickorna, denna person ringer på dörren, frågar flickans förälder om hon är hemma, går upp till flickrummet och skäller ut flickorna och skyller allt som hänt på dem m.m. Mycket friskt och sunt gjort......... Mobbaren bytte skola men mobbningen och förtalen fortsatte med nya klasskamrater, bla i en rulltrappa där de stor och skrek *din djävla mobbare till den mobbade, utpekningarna, vännerna slutade hälsa, då försökte hon få nya vänner men de slutade också hälsa men sanningen kom alltid fram till slut och även om det tog år. Bik Bock: Mobbaren praktiserade där, den mobbade var där och provade kläder, inte visste hon att mobbaren praktiserade där: DEN MOBBADES två andra vänner som känner mobbaren ser hur MOBBAREN DRAR BORT, VERKLIGEN DRAR BORT GARDIN SKYDDET OCH MED HÖG RÖST SÄGER HEEEEEEJJJ !!!!!! VILL DU HA HJÄÄÄÄÄÄLP? DÄR STÅR DEN MOBBADE HALVNAKEN, VAD VAR SYFTET DIN IDIOT? JO! ÄNNU EN KRÄNKNING AV ALLA KRÄNKNINGAR DU UTSATT HENNE FÖR. SÅ FORTSATTE DET ÄVEN UPP I GYMNASIET, VART HON ÄR VAR SÅ VAR DU DÄR. DU VET SÅ VÄL VAD DU GJORT I ALLA ÅR OCH IBLAND MED DIN SYSTER. JAG STOD OCH BETRAKTA ER TVÅ SYSTRAR NÄR NI FÖRFÖLJDE HENNE PÅ HM, MINNS NI SÄKERT OCH HÖRDE ÄVEN VAD EN AV ER SADE. MOBBAREN, VAD GJORDE DU ALLA GÅNGER INNE PÅ LIFE? ALLTID I SLÄPTÅG MED NGN att PSYKA med, DEN SISTA GÅNGEN RINGDE CHEFEN VAKTEN MEN NI HANN ATT GÅ. NI TRE TILLSAMMANS LILLA MAMMA OCH NI TVÅ MOBBARDÖTTRAR, KÖPTE NI NÅGOT INNE I HÅRVÅRDSBAREN? NÄ! NÄR NI TILL SLUT GICK DÄRIFRÅN CIRKLADE NI RUNT SAKTA OCH PSYKADE I OMGÅNGAR, KÄNDES DET BRA. MOBBAREN, HENNES POJKVÄN OCH MAMMAN, KÖPTE NI NGT INNE I BLOMAFFÄREN NÄR VI KOM OCH SÅG ALLT OCH HÖRDE ALLT NÄR NI GICK EMOT DEN MOBBADE OCH STANNADE FRAMFÖR HENNE OCH MAMMAN SADE: DÄR STÅR HON DEN HORAN OCH POJKVÄNNEN TILL MOBBAREN SADE: VAD BRA!!!! DÅ VET JAG HUR HON SER UT......MOBBAREN FORTSATTE ATT GÅ som du alltid gjort när du skickat andra DIN FEGA DJÄVUL. MEN VI SÅG OCH HÖRDE ALLT FÖR VI HADE PRECIS KOMMIT GENOM RULLGLASDÖRREN TILL CENTRUMET OCH JAG FICK HÅLLA I MIN MAN och han var galen, VI SKULLE TILL EN BEGRAVNINGEN EFTER ATT VI HÄMTADE DEN MOBBADE, EFTER ATT HON KÖPT BLOMMOR. OCH MYCKET FUCKING MER UNDER ALLA ÅREN. OCH MAMMAN: VAD GJORDE DU DÄR DEN MOBBADE VAR LEDARE I 7 ÅR? SADE TILL CHEFEN ATT DU VILLE JOBBA DÄR IDEELT MED FÖR DIN ************    *********** JOBBADE OCKSÅ DÄR. ALLTSÅ SÅ SJUKT, VI HADE SLAGIT VAD HÄR HEMMA HUR LÄNGE DET SKULLE TA INNAN DU SKULLE KOMMA DIT, 5 ÅR TOG DET, ÄR MAN FRISK DÅ. VI LOVADE MAMMA ATT TA EMOT ER SKIT FÖR HON ORKADE INTE MED DETTA, VI OFFRADE DEN MOBBADE FÖR MAMMAS SKULL OCH DET MÅR JAG SÅ DÅLIGT FÖR IDAG, FÖR NI KUNDE HÄRJA HUR MKT NI HADE LUST. DÄRFÖR SLUTADE VI GÅ JULAR, PÅSKAR, JA ALLA RÖDA DAGAR NÄR DU BÖRJADE UMGÅS MED DIN FAMILJ IGEN, SOM DU HATADE OCH KALLADE PACK, ALLA SYSKON VAR DU OSAMS MED OCH FÖRSTÖRDE FÖR. MEN JAG LOVADE MAMMA ATT DEN DAGEN MAMMA INTE FANNS MER KOMMER JAG ALDRIG TA EMOT SKIT MER AV ER. DET ÄR DÄR VI ÄR IDAG. EFTER ATT MAMMA GICK BORT OCH ALLT SKIT NI UTSATT OSS FÖR INNAN OCH EFTER BEGRAVNINGEN HAR VI BÖRJAT SÄGA IFRÅN OCH DET TÅL NI INTE. ALLT NI GJORT MOT OSS GENOM ÅREN GÅR NI TILL FOLK OCH SÄGER VI GJORT MOT ER. NÄMN EN ENDA GÅNG DEN MOBBADE GÅTT PÅ ER, EN ENDA GÅNG. KOM IGEN, FÅ HÖRA. EXAKT! DET ÄR JOBBIGT NU FÖR ER VA? Ni har hållit på i så många år utan en enda gång att vi sagt i från NU RÄCKER DET. FORTSÄTT HATA, EN AV DINA ********* HUR VAR HON PÅ BEGRAVNINGEN MOT EN AV VÅRA SYSTRAR? ELLER VAR DET TVÄRTOM DÄR MED, ERAT FÖRSVAR FÖR ATT SLIPPA TA KONSEKVENSERNA. ÄNTLIGEN HAR NI FÅTT ÄTA SAMMA SKIT SOM VI BACKAT I FRÅN I ALLA ÅR FRÅN ER, FÖR MAMMAS SKULL. JA ZUSANNE, HON HAR EN ENORM SOCIAL KOMPETENS, STÅR ÄVEN I ALLA HENNES ARBETSGIVARINTYG, JOBBIGT FÖR DIG VA, SOM NÄR HON VAR LITEN OCH DU RINGDE OCH TERRORISERADE MIG MED ATT DEN MOBBADE VAR SEEEEEEN I ALLT. DU ÄR EN MYCKET SJUK MÄNNISKA, ALLA DINA SYSKON HAR DU VARIT PÅ, ALLA. DU HAR FÖRSTÖRT HELA VÅRAN FAMILJ FÖR DU VAR SÅ OLYCKLIG. DINA RASISTUTTAL PÅ STAN OM DEN MOBBADE TILL EN ANNAN SYSTER, DIN POTTA.

DEN MOBBADE HADE EN TRYGG, HARMONISK UPPVÄXT SOM FICK LÄRA SIG RÄTT OCH FEL. FICK STIPENDIUM I SKOLAN TROTTS DEN DJÄVLA MOBBNINGEN, DET ÄR INGEN SOM HOPPADE AV GYMNASIET TRE GÅNGER OCH SPRANG RUNT PÅ GYMNASIET DEN MOBBADE GICK PÅ OCH HÖLL PÅ MED DEN MOBBADES KLASSKAMRATER FRAMFÖR NÄSAN PÅ DEN MOBBADE, VAD VAR SYFTET OCH VAD GJORDE DU PÅ DEN MOBBADES GYMNASIUM, DET FICK DEN MOBBADE VETA EFTERÅT. JAG STÅR REGNIG DAG MED BILEN OCH SKA HÄMTA DEN MOBBADE, VEM KOMMER INTE UT GENOM DÖRREN? DU VET VEM, ELLER HUR. VAD GJORDE DU DÄR????? EN NÄRVARO KAN OCKSÅ VARA ETT HOT/EN SKRÄMSELTAKTIK OCH DET VET NI. SÅ VÄND PÅ ALLT BARA, LEKA FIIIIIN MEN NÄR MAN SKRAPAR PÅ ER, FY FAN!

DU SKREV I MIN GÄSTBOK ATT DU SKALL ANMÄLA MIG OCH BLABLABLA! JA TACK !!!! MEN FÖR VAAAAAAD? MEN DÅ SLIPPER JAG KOSTA PÅ DET HELA, SÄG MIG: VAD HAR DU ATT KOMMA MED? JAG ÄR IDEL ÖRA. DÅ KAN VI FÅ ALLT DETTA UTRETT EN GÅNG FÖR ALLA OCH ALLA FÅR VETA SANNINGEN, SANNINGEN!!!!! PRECIS ALLT, DET BLIR INTE KUL FÖR ER, VI HAR RENT SINNE, DET ÄR VI SOM ÄR DE UTSATTA OCH DET VET NI ALLA.......SÅ NI ALLA MINA BESÖKARE, SÅ NI VET HENNES PROBLEMATIK SÅ HAR HON SUTTIT I FLER RÄTTEGÅNGAR MED VISSA SYSKON.

NI VET PRECIS VAD NI GJORDE MOT DEN MOBBADE PÅ GYMMET, TUR HON HANN ATT DUCKA NÄR DU SLOG UT MED DINA ARMAR, RÄTTARE SAGT SYND ATT DITT HAT INTE NUDDADE HENNE. ALLT HAR KONSEKVENSER OM INTE KARMA. ATT KONTAKTA DINA MED ETT LITET VYKORT BORDE JAG GJORT FÖR LÄNGE SEDAN FÖR NU FATTAR NI, DU, ATT NU RÄCKER DET..........LÄMNA OSS IFRED NU, VAR SÅ GOD, ÄT ER EGEN SKIT NU OCH DET ÄR EXAKT DETTA DEN MOBBADE FÅTT KÄNNA PÅ ÅR UT OCH ÅR IN AV MÄNNISKOR NI FÖRTALAT TILL OM HENNE, SOM HON INTE KÄNNER OM OCH OM IGEN. JAG HAR KOLL PRECIS PÅ ER ALLA, ERA VÄNNER ÄVEN ERA MAKAR, POJKVÄNNER FÖR ATT HÄNDER DET DEN MOBBADE NÅGOT KOMMER JAG NÄMNA ALLA ERA NAMN. JAG SKULLE KUNNA BLI EN BRA KRIMINALARE, UTAN UTBILDNING, DEN HAR JAG GÅTT I LIVETS MOBBNING OCH STALKING SKOLA GENOM ÅREN PÅ GRUND AV VISSA.

GÅ VIDARE NU OCH BLI LYCKLIGA NÅGON GÅNG. LÄMNA OSS I FRED.

JAG HAR MER VYKORT HÄR HEMMA, DET ÄR JU DU SOM LÄRT MIG HUR MAN GÖR MED ÖPPNA VYKORT. HUR MÅNGA VAR DET NU, SKALL GÅ OCH KOLLA, OJ!... EN ENDA FYSISK HANDLING TILL ELLER ORD MOT DEN MOBBADE FRÅN ER IGEN, OCH VYKORTEN KAN KOMMA ATT HAMNA *VART SOM HELST* TILL VEM SOM HELST OM ALLT NI UTSATT OSS FÖR. JAG BRYR MIG INTE LÄNGRE, MAMMA FINNS INTE MER ATT TA HÄNSYN TILL. MAN KOMMER TILL EN GRÄNS SOM FÖRÄLDER I MOBBNINGS SITUATIONER SOM ÖVERGÅTT TILL STALKING. 21 ÅR ÄR EN LÅÅÅÅÅÅNG TID. MAN KOMMER TILL EN GRÄNS. MINA SPÄRRAR ÄR SKÖRA.

En sak till kära du: sära på begreppen indirekt dialog mellan två människor och springa på stan och prata osanning till folk om andra för att smutskasta och allt annat ni utsatt oss för. Sära på dessa begrepp. Jag vet så mkt mer om saker och ting OCH JAG ÄR SÅ DJÄVLA TRÖTT PÅ ER OLYCKA SOM PROJICERAS PÅ OSS.

SÅ! ASTW DIAVOLOU MALAKIS MENI

21/2-20- IDAG ÄR DET 4 ÅR SEDAN DU LÄMNADE MIG FÖR EN ANNAN DIMENSION MAMMA. DU SER HUR VI HAR DET. TACK FÖR ALLT STÖD I DETTA NÄR DU LEVDE. JAG KLARAR MIG, JAG ÄR STOLT ÖVER ATT JAG ÄNTLIGEN SAGT I FRÅN EFTER DIN DÖD. DU VILLE BRÄNNAS MEN DET SKET MAN I, DU LIGGER I EN GRAV SOM DU ALDRIG VILLE LIGGA I. DU LIGGER I EN VIT KISTA DU ALDRIG VILLE HA. TACK FÖR DU ALLTID FANNS DÄR FÖR MIG. TACK FÖR DU SENAST SADE ATT DU ÄLSKAR MIG <3 <3 <3 VI SYNS I EVIGHETENS EVIGHET

25/2-20 - I Morse Älskade Herkules, min saknade bubbe, är det 4 år sedan du somnade in i våra famnar efter att vi vakat hos/över dig i våran stora säng hela den natten genom att hålla i dina små framtassar. Vi var så fulla av sorg efter mammas bortgång så jag/vi tog nog inte in att din gamla lilla kropp ville få ro. Din själ var redo för en annan dimension, där du kunde leka, hoppa, skälla, äta och mycket, mycket mer. Du finns här i din Urna där vi sitter om kvällarna med det sista hundbenet du tuggade på, jag kramar dig emellanåt och vyssjar dig och säger det jag ofta sade till dig med en gosig röst : Mattes, mattes eeääääälskling eller Matte äääälssskaaaar dig och du kollade alltid in mig i ögonen då och JAG VET att du förstod att det var kärleksord till dig, jag är säker du genom alla dina 15 lyckliga år hos oss förstod ALLT vi sade till dig. Min älskade bubbissss <3 <3 <3 <3 <3 VI SYNS I EVEGHETENS EVIGHET

Mailen från er mina kära läsare kommer nu en och en, sms har jag fått några stycken också. Det känns skönt att veta om hur ni reagerar och ert stöd är obefintligt, att efter sådana Gästboksinlägg skulle ni också försvara er. Jag fick en bukett hemskickad i morse och då kom mina tårar, vi har pratat nyss i telefon. Känner sådan kärlek från er och jag lovar SKA SÄTTA FOKUS IGEN.